18. dec. 2013

Copatovje za celo družino

Prijateljica se je name obrnila s prav posebno željo. Posebno zame, ker copatov skoraj ne delam, ona pa je želela copate iz filca za družino svoje krščenke. Vse lepo in prav, copati iz filca, veliko jih najdemo na netu, ampak M. je iznajdljiva in si je zaželela prav posebne copate. Za vsakega člana družine posebne copatke. Mala Z. je še premajhna, da bi si zaželela kaj posebnega, zato so bili metuljčki najbolj klasična izbira. Mami M. pristoji in ima rada rdečo barvo. Kaj pristoji rdeči? Seveda rožice, da bo imela občutek, da vsak dan hodi po rožnem vrtu. 10-letni K. je ljubitelj avtomobilov in ker za fanta prav gotovo copati ne morejo biti preveč nakičeni, sem se odločila za črno-belo limuzino, ki se začenja na enem ciopatu in se nadaljuje v drugem. Saj limuzina je dolga :) Najbolj pa sem se pozabavala z atom. Sicer ga ne poznam, a ta mora biti ata in pol. Kakšen pa naj bio bil, če so mu pri srcu levi? Zato je bil prava izbira lev, ki drzno gleda z enega copata, na drugem pa je le še njegov rep. Uganete, kdo je bil najbolj navdušen nad svojimi copati? Prav ata :)
Mene pa je navdušila ideja o takšnem darilu. Nekomu podariti tako osebno, a hkrati praktično darilo, pomisliti res na vsakega posameznika, upoštevati njegove ljubezni, to ni kar tako. Kako lahko je oditi v trgovino, kupiti plastično igračo, buteljko in bonboniero za starše ter predati obdarovancem. Tole pa je nekjaj posebnega. Sama vem, da bi bila ekstra navdušena nad takim darilom in mislim, da je tudi M. zadela v polno. Baje je bila tudi "njena družina" navdušena. Bravo za obe!








Urška

7 komentarjev:

CreativaCale pravi ...

Urska,ovo je prelepo.Ja planiram da napravim papuce od stare bundice,da iskoristim krzno.Prikupljam tutorijale.Mozes li dati tut kako si uh uradila ili neko malo upustvo oko spajanja gornjeg i donjeg dela?Pozdrav :)

McCrafty /Klavdija pravi ...

Super so! Sama nisem tako vešča v šivanju in sva z možem pred dvemi leti na kupljene copate napisala imena obdarovancev z doma narejenimi šablonami...bilo jih je kar 22 parov in so jih bili vsi zelo veseli. Verjamem, da so bili tvojih še bolj, saj imajo še večjo vrenost.

Vladuška pravi ...

Krasni so, prava mojstrica si.

iris-irena pravi ...

ni kaj!!! mojstrsko delo!
lp

Suzy pravi ...

Res si to lepo izpeljala. Tudi meni so tisti levji copati nekaj posebnega. In avto. Zelo lepo :)

Hali pravi ...

Uauu noro lepo

Hiška iz papirja pravi ...

Izvirno, čudovito izdelano - svetovni so!